Welkom bij Kinderopvang ’t Boerderijke.

Een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en Peuterschool op een mooie landelijk gelegen locatie. Wij bieden opvang voor de kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Aan de kinderen bieden wij een veilige en vertrouwde omgeving waarin zij op een leuke, gezellige en positieve manier spelen, leren en ontwikkelen.

Wat is er nou leuker dan veel knuffelen, spelen en lachen?!

Elke leidster verzorgt en begeleidt elk kind, elke dag met heel veel plezier. Als je ons kinderdagverblijf, peuterschool of buitenschoolse opvang binnen loopt dan moet het ‘goed’ voelen, probeer het gerust eens uit. Je bent van harte welkom!

Ons team

Ons beleid

Onze kinderopvang voldoet aan alle door de overheid gestelde regels en richtlijnen. Je vindt de de door ons gehanteerde protocollen, beleidszaken en inspectierapporten hier.

Neem gerust contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt.

Ons pedagogisch beleid beschrijft de wijze waarop wij met de kinderen omgaan. Lees ons beleid eens door om te kijken of onze werkwijze past bij jouw manier van opvoeden.

Wij borgen onze kwaliteit door onze afspraken over een specifiek onderwerp zo concreet mogelijk te beschrijven in een protocol. Wij hanteren onder andere de volgende protocollen: