Anja Goorts – Smits

Wie ben je?
Ik ben Anja Goorts-Smits en woon met mijn man Giel in Liessel.
Samen zijn we trotse ouders van Janne, Willem en Harm.

Welke opleiding en ervaring heb je?
Helpend, Verzorgende IG (kraamzorg)
SPW: Pedagogische medewerkster niveau 3 (kinderdagverblijfleidster)
Verder de nodige cursussen om in de kinderopvang te kunnen en mogen werken.

Wat vind je leuk aan werken in de kinderopvang?
Ik ben blij dat ik op deze manier kan werken met kinderen, door het verzorgen van de kinderen en dat ik de kinderen wat kan leren. Dat ik mijn steentje kan bijdrage van de dagelijkse benodigdheden van de kinderen. In een gemoedelijke/ huiselijke sfeer, in mooie groepsruimtes, en natuurlijk de grote buitenruimtes. Ook het contact met de ouders vind ik fijn, steunen bij de opvoeding van de kinderen en een gezellig praatje maken.

Wat vind je het leukst aan Kinderopvang ’t Boerderijke?
Leuke kinderen/ouders, en een heel leuk team om mee samen te werken. Ik ga iedere dag, met plezier naar mijn werk.