Fleur van Rulo- van Esdonk

Wie ben je?
Ik ben Fleur van Rulo- van Esdonk. 29 jaar en woonachtig in Mierlohout. Hier woon ik samen met mijn man en lieve dochtertje Nomi. Verder hou ik in mijn vrije tijd van wandelen, leuke dingen doen met vrienden, voetbalwedstrijden bezoeken en genieten van alle ontwikkelingen die Nomi doormaakt.

Welke opleiding en ervaring heb je?
Ik heb de opleiding Pedagogisch medewerker afgerond in Venray. Eerst heb ik een aantal jaar in een andere branche gewerkt, maar ik kwam erachter dat ik de kinderopvang erg mistte. Ik kreeg de mogelijkheid om te solliciteren bij het Boerderijke. En hier werk ik nu met heel veel plezier!

Wat vind je leuk aan werken in de kinderopvang?
Wat ik vooral leuk vind is de band die je opbouwt met de kinderen en met de ouders. Je hebt ze vaak toch enkele jaren op je groep en leert elkaar goed kennen.

Wat vind je het leukst aan Kinderopvang ’t Boerderijke?
De gezellige en warme sfeer!