Fleur van Esdonk

Wie ben je?
Ik ben Fleur van Esdonk. 27 jaar en woonachtig in Deurne. Hier woon ik samen met mijn vriend. Verder doe ik in mijn vrije tijd graag leuke dingen met vriendinnen. Stedentrips, voetbalwedstrijden enz.

Welke opleiding en ervaring heb je?
Ik heb de opleiding Pedagogisch medewerker afgerond in Venray. Eerst heb ik een aantal jaar in een andere branche gewerkt, maar ik kwam erachter dat ik de kinderopvang erg mistte. Ik kreeg de mogelijkheid om te solliciteren bij het Boerderijke. En hier werk ik nu met heel veel plezier!

Wat vind je leuk aan werken in de kinderopvang?
Wat ik vooral leuk vind is de band die je opbouwt met de kinderen en met de ouders. Je hebt ze vaak toch enkele jaren op je groep en leert elkaar goed kennen.

Wat vind je het leukst aan Kinderopvang ‘t Boerderijke?
De gezellige en warme sfeer!