Gea van Dijk

Wie ben je?
Ik ben Gea van Dijk,  geboren op 2 juli 1979, getrouwd en moeder van drie kinderen. Naast mijn gezin ga ik graag mountainbiken en zing ik al jaren in een koor in Liessel. Ik vind het fijn om samen met mijn gezin een dagje weg te gaan of gewoon even lekker samen relaxen.

Welke opleiding en ervaring heb je?
Ik ben van oorsprong leerkracht basisonderwijs en heb 10 jaar voor de klas gestaan op een school in Deurne. Toendertijd heb ik bewust gekozen om meer tijd door te brengen met mijn kinderen. Nadat onze kinderen allemaal gestart waren op de basisschool is het bij mij weer gaan kriebelen. Ik wilde graag weer met kinderen aan de slag. Voor mij de reden om eens te informeren bij ’t Boerderijke en daar ben ik nu al een aantal jaren werkzaam.

Wat vind je leuk aan werken in de kinderopvang?
Ik vind het heerlijk om op mijn werk te komen en begroet te worden door alle kinderen. Het is genieten van hun spontaniteit en van hun creativiteit.

Wat vind je het leukst aan Kinderopvang ’t Boerderijke?
Mijn collega’s!!