Dominique van der Stelt

Wie ben je?
Hallo! Ik ben Dominique van der Stelt en ben geboren op 30 januari 1991. Samen met mijn vriend en dochtertje woon ik in Meijel.

Welke opleiding en ervaring heb je?
Als eerst heb ik de opleiding Sport en Bewegen gedaan. Toen ik deze opleiding had afgerond ben ik de opleiding pedagogisch medewerkster gaan volgen. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd om mijn kennis in de kinderopvang te verbreden.

Wat vind je leuk aan werken in de kinderopvang?
Ieder kind in uniek en ontwikkeld zich op zijn of haar manier. Het is zo waardevol om een kind hierin te ondersteunen/begeleiden. De liefde en energie die je er voor terug krijgt is niet te beschrijven.
Werken in de kinderopvang is gewoon iedere dag genieten!

Wat vind je het leukst aan het Boerderijke?
De locatie is echt geweldig! Daarnaast de gezelligheid met collega’s en de persoonlijke en hechte band met de ouders en de kinderen.