’t Boerderijke heeft een geheel vernieuwde website. Het publieke gedeelte heeft een complete andere indeling gekregen. Bezoekers vinden nu eenvoudig de informatie over het kinderdagverblijf, de flexibele opvang en de buitenschoolse opvang. Ook achter de login hebben we de informatie overzichtelijker weergegeven. Onder de eerste tab vindt je nieuws over ’t Boerderijke. Je vindt hier algemene zaken, maar ook de nieuwsbrieven kunnen hier gedownload worden.

We hebben de nieuwste foto’s toegevoegd. In de menubalk links kun je selecteren welke foto’s je wil zien KDV of BSO. Downloaden gaat gemakkelijk via de button onderaan de pagina. Je download dan automatisch een WinZip-bestand met de geselecteerde foto’s. Wanneer je met je met de rechtermuisknop op het bestand klikt en kiest voor “openen met” en dan Windows verkenner, zie je alle foto’s en kun je die naar je eigen computer kopiëren. Je hebt daarvoor het WinZip programma niet nodig.

Liedjes, op deze pagina vindt je een selectie van de liedjes die wij dagelijks op het kinderdagverblijf zingen. Leuk om thuis ook eens met je kindje te zingen.

Lees gerust onze actuele protocollen, meldcode en inspectierapporten, wij zorgen dat de nieuwste versies altijd op internet en bij de verschillende locaties aanwezig zijn.
Mochten jullie nog opmerkingen, ideeën of vragen hebben, spreek ons gerust aan of stuur een mail naar anita@boerderijke.online-meekijken.nl

Wij hopen dat jullie veel gebruik van onze nieuwe website gaan maken.