Lieke van Os

Wie ben je?
Mijn naam is Lieke van Os en ik woon in Deurne. Mijn hobby’s zijn volleyballen en afspreken met vriendinnen.

Welke opleiding en ervaring heb je?
Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 afgrond op Gildeopleidingen Venray. Nu mag ik hier bij ’t Boerderijke mijn BBL opleiding volgen pedagogisch medewerker niveau 4.

Wat vind je leuk aan werken in de kinderopvang?
Ik vind het leuk om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen ieder op zijn of haar eigen manier. Ook vind ik het gezellig om samen met de kinderen te zijn, een spelletje te spelen of gewoon even samen knuffelen!

Wat vind je het leukst aan het Boerderijke?
Het leukste aan het Boerderijke vind ik de gezelligheid die er altijd is, iedereen komt vrolijk binnen en elke dag is het wel een feestje. Ook is het een top locatie, de kinderen hebben hier alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen