Nicolle van der Heijden

Wie ben je?
Hoi! Mijn naam is Nicolle van der Heijden en ik ben 26 jaar. Ik woon in Deurne en werk al bijna 4 jaar bij ’t Boerderijke. In mijn vrije tijd doe ik aan tennis en ik hou ervan sportief bezig te zijn. Maar ook houd ik van een hapje en een drankje samen met mijn familie en/of vrienden. Ik zou mezelf omschrijven als een gevoelig, ruimdenkend en enthousiast persoon die ooit wat te veel nadenkt, maar ook een gezonde dosis zelfspot heeft 😉

Welke opleiding en ervaring heb je?
Nadat ik mijn middelbare school heb afgerond ben ik naar de Gilde Opleidingen in Venray gegaan, waar ik in drie en een halfjaar de opleiding PW4 Kinderopvang heb afgerond. Toch had ik het gevoel nog meer te willen leren en ben gestart met de PABO. Daar heb ik een jaar de opleiding gevolgd en ben toen gestopt doordat de lat op dat moment te hoog lag. Toen kreeg ik een aanbod bij ’t Boerderijke om te starten als oproepkracht, waar ik nu nog steeds werk. Ik ben een leergierig persoon dus wil me graag blijven ontwikkelen, vandaar dat ik afgelopen jaar een training coachingvaardigheden in het begeleiden van ouders/volwassenen heb gevolgd.

Wat vind je leuk aan werken in de kinderopvang?
Kinderen zijn puur, eerlijk en hun identiteit is volop in ontwikkeling. Wij zijn hun grote voorbeeld, maar hebben we ook in de gaten dat we zoveel van ze kunnen leren? Ze laten ons zoveel zien, het zijn net spiegeltjes. Door oplettend te blijven en te genieten van de kinderen haal ik voldoening uit mijn werk door in de kinderopvang te werken. Ik ben graag hun stimulans om ze te helpen ontwikkelen in het persoontje dat ze worden.

Wat vind je het leukst aan Kinderopvang ‘t Boerderijke?
Wat ik fijn vind aan het Boerderijke is de gemoedelijke sfeer die er in het team hangt, hoe verschillend we allemaal ook zijn. We vullen elkaar aan en we vinden het allemaal het belangrijkst dat kinderen zich prettig en veilig bij ons voelen. Anita staat niet meer op de groep, maar is nog steeds zo betrokken bij alle ouders, dat vind ik erg positief aan het Boerderijke. Het is de afgelopen tijd flink gegroeid, maar de huiselijke knusheid en gezelligheid op de groepen heerst er nog steeds. Graag sta ik open voor alle groei in kwaliteit van het bedrijf, in samenwerking met het hele team.